Drama Kondominium (TV2)

Kondominium TV2

RTM membawakan drama bersiri terbaru bertajuk 'Kondominium'. Menampilkan lakonan Syazwan Zulkifli, Zul Ariffin, Almy Nadia, Syatilla Melvin dam ramai lagi. Kondominium akan ditayangkan mulai 30 September pada setiap hari Isnin hingga Khamis, pukul 1.00 petang di saluran TV2.

JUDUL : KONDOMINIUM
EPISOD : 13 Episod
TARIKH / MASA : 30 September 2015 (Isnin-Khamis, 1.00 petang)
SIARAN : Slot Galeri Famili TV2
PENGARAH : -
PELAKON : Syazwan Zulkifli, Zul Ariffin, Almy Nadia, Syatilla Melvin, Eina Azman, Riz Amin, Shahrul Kamal dan Dilla Ahmad

SINOPSIS DRAMA KONDOMINIUM
Mengisahkan kehidupan penduduk di sebuah penempatan perumahan Kondominium Villa Wangsa Emas milik Muhammad. Cerita bermula, apabila Zura datang dari Pulau Pinang mencari kawannya yang tinggal di apartment ini. Namun kawannya tidak lagi tinggal di sini. Nasib baik Zura terjumpa Malek dan Johan yang sedia membantu. Zura dikenalkan dengan kawan mereka Rozana dan Aiza dan Zura menyewa bersama mereka. Mereka tinggal berjiran bersama penyewa dan pemilik apartment di situ. Pelbagai ragam, kejadian dan permasalahan peribadi dan keluarga terjadi. Setiap permasalahan dapat di tangani dengan adanya semangat kejiranan dan tolong-menolong.

Previous
Next Post »
Thanks for your comment