Siti Saleha bakal kahwin lepas raya


"Insya-Allah saya akan berkahwin pada tahun ini iaitu selepas raya Aidilfitri tapi belum ada tarikh yang tepat lagi buat masa ini."

Pelakon Siti Saleha berkata dia merancang untuk melangsungkan perkahwinan dengan tunangannya Lutfi Azhar, 31, selepas Hari Raya Aidilfitri depan. Bagaimanapun, Siti Saleha Baharom, 27, berkata, buat masa ini dia dan Lutfi masih belum mempunyai tarikh sebenar untuk majlis istimewa tersebut.

"Sebenarnya saya tidak mahu terlalu merancang dan setakat ini belum beli apa-apa lagi. Tema untuk majlis pun saya belum ada, masih mencari-cari. Cuma akan ada beberapa majlis yang kami akan adakan," ujarnya kepada mStar Online.

Saleha ditemui pada majlis sidang media 7 Hari Mencintaiku yang di adakan di sini, Rabu. Drama tersebut mendapat 12 juta tontonan ketika ditayangkan di TV3 bulan lalu.

Siti Saleha bertunang dengan Lutfi, seorang pegawai kerajaan pada pada 26 November 2016. Sementara itu, ditanya tentang dugaan dalam tempoh pertunangan lebih sebulan ini, Saleha berkata, dia sentiasa berfikiran positif dalam melayari alam pertunangan.

"Saya sentiasa positif dan tidak terlalu malayan perkara yang menjejaskan pertunangan. Bergaduh itu biasalah, semua hubungan ada pasang surutnya.

"Apa yang saya boleh katakan, saya rasa baik-baik sahaja pada ketika ini. Tidak mahu meletakkan tekanan terhadap persiapan perkahwinan itu," ujarnya.

Ditanya tentang tajaan untuk majlis itu, Saleha berkata, dia ada menerima beberapa tawaran untuk menaja perkahwinannya. Namun, dia masih belum memikirkan perkara berkenaan.
Previous
Next Post »
Thanks for your comment