Drama Abang Sado Boleh Beres lakonan Sabhi Saddi

Sabhi Saddi

Drama Abang Sado Boleh Beres bersiaran di Slot Iris TV3 setiap Isnin hingga Khamis 6.30 petang. Baru bermula pada 13hb September tempoh hari.

Sinopsis, Rayyan kata apartment kat atas gim memang sesuai untuk dijadikan pusat jagaan budak. Faris kata habis dia nak duduk mana? Rahul kata mereka boleh sewa apartment sebelah untuk dijadikan nurseri. Tak semestinya di rumah Fariz.

Barulah Fariz lega. Ada pelanggan perempuan yang datang bawa anak berusia 3 tahun. Ingatkan idah siap. Juga meminta mereka menyediakan nurseri. Kalau tidak lenguh juga nak dukung anak sambil buat aktiviti gim katanya. Nina datang untuk tengok 'set up' nurseri dan memberi nasihat apa yang perlu ada di nurseri itu.

Tengok pada pelanggan. Tak perlu masuk semua barang dulu katanya. Yang penting mesti ada buaian bayi, tempat tidur kanak-kanak dan alat-alat permainan yang tidak tajam dan merbahaya. Mereka setuju. Kosnya pula dengan harga 20 ringgit satu jam.

Episod 1Episod 2Episod 3Episod 4Episod 5Episod 6Episod 7
Episod 8Episod 9Episod 10Episod 11Episod 12Episod 13Episod 14

Lagu tema: Berlari - Aerif Azmin ft Aizat. youtube.com/watch?v=J97kfhEMMlg

Lakonan Sabhi Saddi, Acap Jamaludin, Julia Ziegler, Reen Rahim, Zee Zainal, Ezzaty Abdullah, Harith Haziq Kholdon, Ery Putra, Aini Ariffin DFKL, Lan Siro DFKL, Dafi AF, Adiba Yunus.

Terbitan A.Aida Production Sdn Bhd dan pengarah Khalid Nadzri.
Previous
Next Post »
Thanks for your comment