Telefilem Mata Hati Ibu (2016) Skrin Di 9 - Full Telemovie


Telefilem Mata Hati Ibu (2016) Skrin Di 9 - Full Telemovie

Mata Hati Ibu (2016)


Sinopsis: Embun ditakdirkan buta keturunan semasa usianya 40 tahun. Suami Embun, Salim tinggalkan Embun bersama anaknya Aris dan anak angkatnya Rizal kerana tidak dapat menerima kenyataan Embun menjadi buta. Embun yang membesarkan Aris dan Rizal dalam keadaan matanya buta.

Selepas Aris dan Rizal meningkat dewasa, Aris terus diburu oleh kata-kata ayahnya bahawa nasib Aris juga akan sama dengan nasib Embun, buta keturunan. Aris takut dan dalam diam Aris mengumpul kekayaan untuk masa depannya dan masa depan Embun dengan cara haram tanpa pengetahuan Embun ataupun Rizal.

Selepas itu, Aris nekad membawa Embun tinggal bersama-samanya di Kuala Lumpur dan Rizal merasa tersisih kerana sedar dirinya cuma anak angkat yang menumpang kasih Embun. Embun terus tinggal bersama Aris dan lama kelamaan Embun dapat merasakan Aris membuat pekerjaan yang salah namun Embun memendam rasa tersebut. Embun pulang semula ke kampung apabila ditinggalkan Aris keseorangan di rumah kerana Aris diburu polis.

Pelakon: Norlia Ghani, Musaqim Bahadon, Riz Amin & Abby Nour.

Tonton Telefilem Mata Hati Ibu (2016) Skrin Di 9 - Full TelemovieTelefilem Mata Hati Ibu (2016) Skrin Di 9 - Full Telemovie


Perhatian Kepada Pengguna Google Chrome dan Mozilla Firefox!

Sila Tutup Fungsi Pop-Up Blocker Pada Google Chrome dan Mozilla Firefox Anda Dahulu Sebelum Klik Link Di Bawah.

Cara Tutup Fungsi Pop-Up, Anda Boleh Klik Di Sini.

Previous
Next Post »
Thanks for your comment