Drama Ahli Mesyuarat Tingkap di Slot Iris TV3

Ahli Tingkap

Drama terbaru di Slot Iris, 'Ahli Mesyuarat Tingkap' akan mula bersiaran pada Rabu depan 23 Mac 2016. Diarahakan oleh Jinggo, pelakon utama drama ini Rita Rudaini, Izreen Azminda dan Sherry Alhadad.

INFO DRAMA
Jumlah Episod: 20
Tarikh: 23 Mac 2016, Isnin - Khamis 6.30pm
Drama sebelum: Kak Marr
Skrip: Sofia J.Rhyland
Pengarah: Azman Yahya (Jinggo)
Terbitan: JS Pictures Sdn Bhd
Pelakon: Rita Rudaini, Izreen Azminda, Sherry Alhadad, Azrel Ismail, Kuna Muzani, Mia Ahmad, Lufya Omar, Nizam Rahman Dubmash, Lia Natalia, Idris Khan

LAGU TEMA/OST
Tak Over Tak Sah - Bahrin Rahman
Lagu/Lirik: Adi Priyo

UPDATE TEBARU
Video promo AMT

Episod terbaru

SINOPSIS AHLI MESYUARAT TINGKAP
Drama Ahli Mesyuarat Tingkap ini mengisahkan tiga sahabat baik iaitu Zai (Rita Rudaini), Ju (Izreen Azminda) dan Ira (Sherry Alhadad) yang sering berkumpul dan berjumpa di kafe milik Datin Bobo (Kuna) jika terdapat sebarang masalah yang ingin dibincangkan.

Pertemuan mereka itu sering menarik perhatian orang sekeliling ekoran aksi mereka yang dianggap keterlaluan walaupun membabitkan masalah kecil. Ia sesuai dengan �tagline� mereka, �tak �over� tak sah�.

Pada masa sama, Ju dan Ira menaruh hati terhadap anak teruna Datin Bobo iaitu Azmel (Azrel Ismail). Kedua-dua mereka saling berahsia perkara itu sehingga masing-masing memasang misi untuk menambat hati Azmel

POSTER DRAMA


GAMBAR PELAKON

Previous
Next Post »
Thanks for your comment