Sinopsis Tundukkan Playboy Itu ,Slot Akasia Tv3DRAMA : TUNDUKKAN PLAYBOY ITU
EPISOD : 30 episod
TARIKH / MASA : 17 Februari 2016 (Isnin-Khamis, 7.00 malam)
SIARAN : Slot Akasia TV3
SKRIP : Mufid Suhaimi
PENGARAH : Keoi Hj Khalid
TERBITAN : A-Ten Alliance (M) Sdn Bhd
PELAKON : Hafidz Roshdi, Uqasha Senrose, Alif Satar, Ridzuan Hashim, Mawar Rashid, Marisa Yasmin, Maria Farida, Navilya Husna, Ziha Salleh, Faradiella Mokhtar, Shaza, Faris Zoren, Nazmi Nordin, Amylia, 


SINOPSIS NOVEL TUNDUKKAN PLAYBOY ITU

Hanya dua syarat untuk wanita yang bercita-cita mendampingi si kacak, Harraz Naufal. Cantik dan seksi. Sebab itulah Harraz tak suka perempuan bertudung. Tapi datang pula Nurin Areesa yang bergaya Muslimah, entah macam mana boleh tersesat masuk temuduga di syarikat Harraz.

�I tak rasa I boleh terima you kerja kat kompeni ini. Tapi� kalau you buka tudung you, I akan terima you kerja.� - HARRAZ NAUFAL

Bagi Nurin, itu permintaan selamba yang minta gigi kena terajang sampai jongang! Okey... Mungkin jawatan arkitek itu bukan rezekinya. Mamat berlagak itu terlalu sombong. Mungkin doa ini sesuai supaya Harraz tahu bumi yang dia hidup ini bukannya milik dia seorang!

�Saya berdoa semoga encik jatuh cinta dan berkahwin dengan perempuan bertudung nanti.� - NURIN AREESA

Bagaikan dimakbulkan pula doa Nurin itu. Hanya kerana mata, Harraz terpaut dengan seorang model misteri yang bertudung. Sampai termimpi-mimpi Harraz dibuatnya sedangkan dia tak pernah tahu rupa paras sebenar gadis itu. Hanya kerana panahan mata, jiwa buaya Harraz serius tertunduk. Gila! Lagi gila jiwanya dengan kerenah Nurin yang sering buatkan dia jadi bukan dirinya.

Datang pula mummy Harraz bertemu dengan Nurin. Permintaannya buatkan Nurin terlopong tiga saat.

�Tundukkan Harraz. Tundukkan playboy itu.� � PUAN SRI ROSELL

Tundukkan Harraz? Mampukah Nurin? Dan akan tertundukkah Harraz hanya kerana Nurin?


SINOPSIS DRAMA 

Akan Dikemasikini nanti k
Previous
Next Post »
Thanks for your comment