Tollgate Asmara (2015) TV3 - Full Telemovie


Tollgate Asmara (2015) TV3 - Full Telemovie

Tollgate Asmara (2015)


Telemovie slot cerekarama berjudul �Tollgate Asmara� kembali ditayangkan semula. Lakonan mantap oleh Izara Aishah dan Keith Foo. Mengisahkan tentang percintaan tanpa diduga oleh satu pertemuan di plaza tol. Saksikan kisah yang mencuit hati dan lucu sepanjang tayangan telemovie ini.

TARIKH : 25 oktober 2015 / 9 malam
SLOT : Cerekarama
SALURAN : TV3
ARAHAN : Osman Ali
TERBITAN : Nuansa SDN BHD
PARA PELAKON : Keith Foo, Izara Aishah, Nadzmi Adhwa, Suhaila Sulaiman, Ainul Aishah, Azad Jazmin
 
Sinopsis :
Mengisahkan tentang Latifah (Izara Aishah), seorang pekerja di sebuah syarikat tol. Latifah seorang gadis biasa yang simple dan baik. Semasa berada di pondok tol, Dani (Keith Foo) tidak mempunyai wang untuk membayar tol dan meminta Latifah untuk membayar tol dan Dani menganggap itu adalah satu hutang kepada Latifah yang harus diselesaikan.

Selepas kejadian itu, Dani berusaha untuk bertemu semula dengan Latifah bagi meminta maaf dan membayar semula wang Latifah. Selepas beberapa pertemuan, Dani telah jatuh cinta dengan Latifah dan memutuskan ingin mengahwininya. Latifah seakan tidak menolak dengan lamaran Dani. Kemunculan bekas kekasih Dani membuatkan hati Latifah merajuk apabila bekas kekasih Dani membuat cerita yang menyakitkan hati Latifah.

Tonton Tollgate Asmara (2015) TV3 - Full TelemovieTollgate Asmara (2015) TV3 - Full TelemoviePerhatian Kepada Pengguna Google Chrome dan Mozilla Firefox!

Sila Tutup Fungsi Pop-Up Blocker Pada Google Chrome dan Mozilla Firefox Anda Dahulu Sebelum Klik Link Di Bawah.

Cara Tutup Fungsi Pop-Up, Anda Boleh Klik Di Sini.

Previous
Next Post »
Thanks for your comment