Oh My Goat Come Baaack!! (2015)Sinopsis
Mengisahkan Mr Middleton (Zain Saidin) yang ditugaskan ke SK Dalam Ayer, sebuah sekolah pedalaman. Beliau tinggal bersendirian di sebuah kawasan terpencil yang hanya mempunyai keperluan asas. Keadaan bertambah buruk apabila Mr Middleton terpaksa bersusah-payah untuk  memenangi hati pelajar baharunya iaitu sekumpulan budak nakal. Di situ, beliau ditemani seekor kambing liar, Cik Kam Ambing, yang sentiasa ada berdekatan rumahnya.

Sementara itu, hubungan Encik Ariff (Nazrief Nazri) dan Cikgu Ayu (Tiz Zaqyah) bertambah rapat. Untuk menghalang hubungan hubungan mereka dari mekar, bekas pelajar Mr Middleton membuat keputusan untuk membuat lawatan mengejut. Kemunculan Jojie (Nadiya Nisaa), Zack (Juzzthin), Taylor Marie Smith (Juliana Evans) dan See You Soon (Roax Tan) di Kampung Dalam Ayer meninggalkan Mr Middleton dalam dilema adakah dia patut terus tinggal di Kampung Dalam Ayer atau pulang ke SMK Ayer Dalam?

Pelakon : Zain Saidin,  Tiz Zaqyah, Juliana Evans, Roax Tan, Sherry Al Hadad, Nadiya Nisaa, Juzzthin, Jihan Muse, Abam Bocey, Jasmin Hamid, Kashika Selvam, Nazrief Nazri
Previous
Next Post »
Thanks for your comment