Tips Trick dan Cara Tingkatkan Wang Melalui Lynk.My

Tips Trick dan Cara Tingkatkan Wang Melalui Lynk.My Malaysia Url Shortener. Langkah-langkah berikut merupakan cara untuk meningkatkan duit yang terkumpul  di Lynk.My.

Trick Banyakkan Duit Dalam Lynk.My
Cara Tingkatkan Wang Dengan Lynk.my

Cara  Mudah Tingkatkan Duit Yang Terkumpul di Lynk.my

Lynk.my merupakan salah satu lagi program pengiklanan di Malaysia selain daripada nuffnang dan 8share, dan lazada bagi menjana pendapatan secara online mengunakan laman sosial milik anda. ( Untuk penerangan yang lebih lanjut dan details, sila klik pada pautan yang disediakan disebelah ).  >>  Cara Menjana Pendapatan Pasif Melalui Lynk.my

Bagi meningkatkan pendapatan terkumpul anda melalui Lynk.my.Anda boleh mengikuti langkah-langkah yang dikongsikan dibawah :

Cara Tingkatkan Duit Terkumpul Lynk.my Di Facebook

Seperti sedia maklum, facebook merupakan laman sosial yang paling ramai digemari oleh masyarakat bukan sahaja di Malaysia bahkan dunia. Jesteru, jangan sia-siakan peluang yang ada. Kongsikan link Url yang telah di pendekkan di Lynk.my di wall anda atau rakan-rakan anda, dan group facebook yang anda sertai.

Cara dan Trik Tingkatkan Pendapatan Lynk.my Di Twitter

Selain facebook, twitter pun tidak kurang popularnya dikalangan masyarakat. Cuba dapatkan pengikut di Twitter milik anda dan kongsikan link yang telah anda pendekkan di lynk.my disana.

Cara Tingkatkan Wang Lynk.my di Youtube

Jika anda sudah miliki akaun youtube, kongsikan link tersebut pada youtube anda ke. Jika belum memiliki akaun youtube, sila lah daftar kerana ianya percuma.

Cara Tingkatkan Lynk.my Di Website Blogspot Wordpress

Kongsikan link yang telah dipendekkan pada website, blogspot atau wordpress milik anda. Jika anda belum lagi miliki blogspot atau wordpress, sila daftar secara percuma di sini

Cara Tingkatkan  Referral Lynk Dot My

Buat sedikit promosi dengan menyatakan beberapa kelebihan menjadi ahli lynkmy dan pelawanya menjadi referral lynkmy anda.

Diharap perkongsian mengenai Tips Mudah Untuk Mengumpul Duit Di Lynk.My diatas dapat membantu anda meningkatkan pendapatan sampingan anda menerusi lynk dot my. Akhir kata, selamat mencuba.
Previous
Next Post »
Thanks for your comment