Imam Muda Nak Kahwin Lagi (2015) - Full Telemovie

Imam Muda Nak Kahwin Lagi (2015), Tonton Full Telemovie, Tonton Telemovie Melayu, Tonton Drama Melayu, Tonton Drama Online, Tonton Drama Terbaru, Tonton Telemovie Melayu.

Imam Muda Nak Kahwin Lagi (2015)


Hassan adalah seorang imam sambilan di kawasan kampungnya. Walaupun masih muda namun dia begitu di hormati penduduk sekitar kerana ilmu agamanya amat mendalam. Pada satu hari tanpa di duga satu berita telah tersebar di kampung tersebut iaitu Hassan akan berkahwin lagi. Keadaan ini membuat para penduduk menjadi resah. Ada yang tidak percaya dengan khabar angin itu. Ada pula mempercayai kerana Imam Hassan orangnya kacak dan banyak duit.

Namun adakah berita yang tersebar itu benar-benar berlaku? Ikuti plot kisah menarik drama bertajuk �Imam Muda Nak Kahwin Lagi� yang menampilkan pelakon Razali Hussain, Memey Suhaiza, Munir, Abu Bakar Juah, Watie Sadali dan Joey.

Tonton Imam Muda Nak Kahwin Lagi (2015) - Full TelemovieImam Muda Nak Kahwin Lagi (2015) - Full TelemoviePerhatian Kepada Pengguna Google Chrome dan Mozilla Firefox!

Sila Tutup Fungsi Pop-Up Blocker Pada Google Chrome dan Mozilla Firefox Anda Dahulu Sebelum Klik Link Di Bawah.

Cara Tutup Fungsi Pop-Up, Anda Boleh Klik Di Sini.

Previous
Next Post »
Thanks for your comment