Cinta Karan (2015) Tonton.com.my - Full Episode

 Cinta Karan (2015) Tonton.com.my, Tonton Full Telemovie, Tonton Telemovie Melayu, Tonton Drama Melayu, Tonton Drama Online, Tonton Drama Terbaru, Tonton Telemovie Melayu.

Cinta Karan (2015)


Drama terbaru yang hanya dapat ditonton menerusi tonton.com.my menggandingkan dua pelakon hebat iaitu Zul Ariffin dan Ayda Jebat di dalam satu drama menarik berjudul �Cinta Karan�. Tayangan bermula 25 jun 2015 setiap khamis pada jam 11 pagi.

TARIKH : 20 jun 2015 / 11 pagi
SALURAN : tonton.com.my
Para Pelakon : Zul Ariffin, Ayda Jebat
Sinopsis Drama Cinta Karan

Cinta Karan mengisahkan kisah cinta yang sangat unik di antara Zul (Zul Ariffin) dengan Aida (Ayda Jebat). Keunikan pasangan ini ialah, mereka saling kena-mengenakan (prank) di antara satu sama lain dari awal perkenalan hinggalah mereka masing-masing berkahwin. Kemuncak kemarahan Aida ialah selepas Zul menumpahkan makanan di atas kepalanya lalu operasi membalas dendam bermula.

Setiap kali Zul cuba untuk menyaikan isi hatinya, setiap kali jugaklah dia dikenakan lagi oleh Aida. Ketika Zul ingin menyampaikan hasrat hatinya pada Aida, muncul seorang lelaki menjemput Aida dan ini membuatkan Zul kecewa kerana menyangka lelaki itu teman istimewa Aida. Hasrat Zul tercapai juga apabila berjaya menyampaikan yang dia sukakan Aida semasa bekerja sementara di Kedai Senheng. Aida datang ke kedai Senheng bersama lelaki tersebut untuk membeli barangan untuk persediaan perkahwinan. Semasa ditegur lelaki tersebut, barulah Zul tahu yang mereka berdua adalah abang dan adik. Zul mencari Aida dan menyampaikan isi hatinya. Apakah reaksi Aida�?


Perhatian Kepada Pengguna Google Chrome dan Mozilla Firefox!

Sila Tutup Fungsi Pop-Up Blocker Pada Google Chrome dan Mozilla Firefox Anda Dahulu Sebelum Klik Link Di Bawah.

Cara Tutup Fungsi Pop-Up, Anda Boleh Klik Di Sini.


Tonton Cinta Karan (2015) - Episode 1

Tonton Cinta Karan (2015) - Episode 2

Tonton Cinta Karan (2015) - Episode 3

Tonton Cinta Karan (2015) - Episode 4

Tonton Cinta Karan (2015) - Episode 5

Tonton Cinta Karan (2015) - Episode 6

Tonton Cinta Karan (2015) - Episode 7

Tonton Cinta Karan (2015) - Episode Akhir

Previous
Next Post »
Thanks for your comment