Jalan Puncak Alam (2015) - Full Movie

 Jalan Puncak Alam (2015), Tonton Full Movie, Tonton Filem Melayu, Tonton Filem Seram, Tonton Filem Online, Tonton Movie Online, Tonton Filem Melayu.Jalan Puncak Alam (2015)


Genre: Seram
Tarikh Tayangan: 7 Mei 2015
Bahasa: Malay
Pengedar: METROWEALTH
Pengarah: Dharma Aizat
Pelakon: Azwan Kombos, Epy Kodiang, Shah Rempit, Nizam Zaidi


Jalan Puncak Alam merupakan filem ke 5 terbitan Mangkin Prestij, di mana ia menghimpunkan beberapa kisah seram yang pernah berlaku di Jalan Puncak Alam. Menurut pengarah filem tersebut Dharma Aizat, beliau membuat garapan serta penceritaan yang penuh dengan elemen suspen yang pastinya memebri pengalaman yang berbeza berbanding filem-filem seram yang lain. Plot penceritaan filem ini berdasarkan jalan cerita yang bersesuaian untuk disampaikan kepada penonton.

Antara pelakon yang menjayakan filem Jalan Puncak Alam adalah Azwan Kombos, Epy Kodiang, Shah Rempit, Nizam Zaidi, Zakaria Zahid, Iszander Nor dan pelakon cilik Muhammad maliq Emam Ahmad. Filem Jalan Puncak Alam akan menemui penonton pada 7 Mei 2015.

SINOPSIS

Mengisahkan tentang 2 pelajar Hanif 9Niezam Zaidi) dan Azizi (Azwan Kombos) yang mengalami pengalaman pelik dan menyeramkan ketika melalui jalan Puncak Alam. Hanif da Azizi mengalami peristiwa yang tidak pernah dilaluinya sebelum ini dan mencemaskan ketika berdepan dengan makhluk yang pelik ketika melalui jalan berkenaan.

Apabila Hanif dan Azizi berjumpa, semuanya hampir selesai namun pertemuan Azizi dengan seorang pengail ikan telah membongkarkan satu perkara yang tidak diterima akal�.apakah perkara tersebut ?? 
Perhatian Kepada Pengguna Google Chrome dan Mozilla Firefox!

Sila Tutup Fungsi Pop-Up Blocker Pada Google Chrome dan Mozilla Firefox Anda Dahulu Sebelum Klik Link Di Bawah.

Cara Tutup Fungsi Pop-Up, Anda Boleh Klik Di Sini.Tonton Jalan Puncak Alam (2015) - Full Movie


Jalan Puncak Alam (2015)
Previous
Next Post »
Thanks for your comment